2007 Dodenherdenking

De Dodenherdenking van 4 mei 2007 gehouden op het Canadese Kerkhof te Groesbeek. Aanwezig waren o.a. Burgemeester G. Prick en de ambassadeur van Canada Jim Wall. De presentatie werd gedaan door Lucia Lamers en het Groesbeeks gemengd koor zorgde samen met fanfare Wilhelmina voor de muzikale omlijsting. Er werkten tevens mee: kinderen van het Vossenhol en Montessori college. Kransleggingen werden er gedaan door de Gemeente Groesbeek, de Canadese ambassade, het bevrijdingsmuseum 1940-1945, de Groesbeekse airbornevrienden, het COC Nijmegen en Nachbarn ohne Grenzen. Sprekers waren o.a. Burgemeester G. Prick, pastor J. van Rooij en Sanne Peters. William Janssen maakte er een montage van waarbij hij beelden gebruikte uit het heden en uit de 2e wereldoorlog. Vanuit de Canadese ambassade kwam er in dat jaar een bedankje voor de opgestuurde documentaire en een verzoek om de opnames in Canada te mogen gebruiken.
Cultuur - Herdenkingen
Geplaats op ma 10 oktober 2016 om 11:23
2559 keer bekeken

Commentaar
Tags
2007 Vossenhol Fanfare Wilhelmina Dodenherdenking Groesbeeks gemengd koor Canadese Kerkhof Montessori College COC Nijmegen Nachbarn ohne grenzen
Personen
Lucia Lamers Burgemeester Prick Jim Wall Pastor J. van Rooij Sanne Peters July Kersten Wiel Lenders Marco Cillessen Nol Saedt Tom Jessen Peter Pelzer William Janssen (Fiem)
Sponsors